Дивна і зворушлива історія розлуки сталася в Америці. Напередодні свят, через 69 років розлуки, нарешті знайшли один одного матір і дочка, яких розлучили ще в пологовому будинку.

Аналіз ДНК допоміг 69-річної американці відшукати мати, з якою її розлучили відразу після народження. Про це повідомляє
FOX 13 News.

Так на минуле Різдво дочка Конні подарувала їй набір Ancestry.com сервіс який спеціалізується на пошуку родичів за допомогою ДНК. І ось через рік їй вдалося зв'язатися з однієї з далеких родичок:

"Я сказала, що її звали Дженевів Пьюринтон. А родичка каже: "О, це ж моя тітка. І вона ще жива"".

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

88-річна Дженевиів Пьюринтон жила одна. Тепер Женев'єв не самотня, бо крім дочки відразу ж отримала ще і двох онуків та двох правнуків.

Конні Маултруп (Connie Moultroup) народилася в 1949 році і росла в притулку, поки її не удочерили. Коли дівчинці було п'ять років, прийомна мати померла від раку. Нова дружина приймального батька недолюблювала Конні, тому дитині доводилося терпіти погане поводження. Маултруп все життя мріяла знайти справжніх батьків, але так і не зуміла цього зробити.

Як з'ясувалося, співробітники лікарні в Індіані, де народилася Конні, переконали її, що дитина померла при пологах.

"Оскільки вона була незаміжньою, їй сказали, що я мертва, — пояснює Маултруп. — Вона жила і навіть не знала про мене".

Тільки уявіть, лікарі переконали Дженевів, що дитина не вижила, тому що вона була незаміжня. Насильницьке розлучення матерів з дітьми, народженими поза шлюбом, було поширеною практикою в США, поки в 1973 році Верховний суд не узаконив аборти.

Довгоочікувана зустріч пройшла дуже зворушливо і не обійшлася без сліз радості:

"Я особисто зустрілася з мамою і двоюрідним братом, і ми плакали. Це було свято зі сльозами на очах", – ділиться Моултруп.

У січні американка планує зустрітися зі зведеними сестрами по батьківській лінії.

Це справжнє диво і хочеться вірити, що в світі таких історій, зі щасливим кінцем, буде якомога більше.

Нагадаємо, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, креативна матуся створила неймовірні фотошедеври, поки діти спали. Такого ще ніхто не робив.