У той час поки продовжує зростати кількість жертв найкривавішого теракту в Страсбурзі, французькі журналісти продовжують знаходити і публікувати нові факти про цю трагедію.

Так, за інформацією ЗМІ стало відомо, що зброю, з якої терорист Шериф Шекатт стріляв у відвідувачів різдвяного ярмарку у Страсбурзі кілька днів тому, було випущено в позаминулому столітті.

Французьке видання L Essor з посиланням на судового експерта з балістики Жан-Луї Куртуа пише, що знаряддям вбивства був 8-мм револьвер St. Etienne 1892.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що цю зброю виготовлено компанією MAS в 1892-1924 роках тиражем в 350 тис. екземплярів, і широко використовувалася французькими солдатами ще в Першу світову війну. Кулі для револьвера виготовлялися у Франції до 1964 року, а з 1995 року кілька тисяч примірників їх випустила італійська компанія.

Варто нагадати, що число загиблих в результаті атаки на ярмарку в центрі Страсбурга збільшилася до 4 людей. Раніше повідомлялося про трьох загиблих.

Як повідомило в п'ятницю, 14 грудня, інформагенція AP, четвертий чоловік помер після стрілянини на різдвяному ярмарку у Страсбурзі. Раніше прокурор Парижа Ремі Ейтз повідомив на прес-конференції, що в результаті нападу три людини загинули, у одного зафіксовано смерть мозку. Також в результаті стрілянини постраждали більше десяти людей, багато в критичному стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що винуватця Страсбурзького теракту, що стався у вівторок, було ліквідовано поліцією. Інформацію офіційно підтвердили в МВС Франції, передає Укрінформ з посиланням на міністра внутрішніх справ Франції Крістофа Кастнера.

Нагадаємо, стрілянина в Страсбурзі: поліція застрелила терориста (оновлено).

Як повідомляв Знай.uа у Харкові порушили нову справу через вбивство в супермаркеті.

Знай.uа писав, 27 судимостей у 29 років: що спонукало "страсбурзького стрілка" на злочин.