Літак американської компанії Southwest Airlines, що летів рейсом з Сіетла в Даллас, екстрено змінив маршрут після того, як там "випадково" знайшлося людської серце.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських телеканалів.

літак
літак

З'ясувалося, що під час рейсу пасажири почули по гучномовцю оголошення екіпажу судна. Їм повідомили, що на борту знаходиться спеціальний медичний контейнер з центральним органом кровообігу. Як у результаті виявилось, серце повинні були доставити з каліфорнійського Сакраменто в Сіетл ще під час минулого польоту.

Виявилося, що контейнер просто забули в літаку, а історія, яка викликала резонанс у суспільстві, потрапила на сторінки місцевих видань. Повідомляється, що "затримка" пов'язана з якимись випадковими обставинами, суть яких поки з'ясувати не вдалося.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому, обурення пасажирів, які дізналися, що літак змінює напрямок не було. Навпаки, громадяни сильно переймалися про долю людини, якій, судячи з усього, довелося перенести життєво необхідну операцію з трансплантації.

Варто нагадати, що команда вчених Rutgers зробила важливий крок на шляху до лікування серцевих захворювань. Їх дослідження включало видалення клітин сполучної тканини з серця людини, "реінжиніринг" їх в стовбурові клітини серця, а потім напрям в клітини серцевого м'яза. Однак справжній прорив команди Rutgers полягає в тому, що тільки що створені клітини серцевих м'язів злипалися в єдиний блок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нова постанова Уряду дасть можливість українцям, які доглядають за хворими дітьми, отримати фінансову допомогу. Згідно з постановою від 28 листопада 2018 року № 996, отримати допомогу можна одному з батьків чи усиновлювачів. Також на допомогу можуть розраховувати батьки-вихователі, опікуни, або ті, хто постійно проживає з дитиною.

Нагадаємо, українці з Нового року отримають нову допомогу на дітей.

Як повідомляв Знай.uа пересадка за добу: медики подарували чоловікові нову щелепу.

Знай.uа писав, Кім Кардашьян втиснула соковите тіло в білу сукню, вийшло гаряче.