Президент США Дональд Трамп призначив директора адміністративно-бюджетного управління Білого дому. Тимчасовим помічником глави держави стане Мік Малвені.

Про це написав сам Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter.

Дональд Трамп

"Радий повідомити, що Мік Малвені, директор адміністративно-бюджетного управління, буде названий виконуючим обов'язки глави апарату Білого дому після відходу Джона Келлі, який відмінно служив нашій країні. Мік пройшов видатну роботу на посаді директора, чекаю спільної роботи з ним в новій якості, так як ми продовжуємо робити Америку знову великою!", - написав американський лідер в Twitter.

Білий Дім

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Трамп додав, що нинішній глава апарату Білого дому Джон Келлі чудово себе показав на цій посаді, проте до кінця 2018 року звільнить крісло.

Також американський лідер додав, що хоче особисто віддячити Келлі за чудову службу та патріотизм.

Додамо, раніше Дональд Трамп заявляв, що збирається у наступному році змінити главу апарату Білого дому, також додав, що ця кандидатура може бути тимчасовою.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах провалилась реалізація медичної реформи, започаткованої попередником Трампа Бараком Обамою. Техаський суд визнав антиконституційною програму з розвитку медицини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Дональд Трамп зробив несподівану заяву про мирову з Піднебесною. За його словами, цілком ймовірно, що США та Китай підпишуть доленосну угоду, що стосується торгівлі.

Також Знай.ua писав, що у Сполучених Штатах ціє осені сталася масова спроба замаху на одних з найбільш впливових людей країни вибухові пристрої були виявлені і перехоплені відразу в чотирьох місцях. Хто, кому і навіщо відправляє такі "сюрпризи"?

Дивіться: Новий глава апарату Білого дому