Після переговорів ООН в Польщі за підсумками двотижневих розглядів майже дві сотні держав узгодили список правил, які скорегують Паризьку хартію з клімату 2015 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Independent.

Відомо, що у правилах присутні пункти про те, як країни повинні звітувати про викиди парникових газів та дії урядів щодо їх скорочення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Журналісти також зазначили, що учасники переговорів відмовилися піти на більш ефективні заходи по боротьбі з глобальним потеплінням. У свою чергу США підтвердили своє небажання дотримуватися угоди по клімату.

Варто нагадати, що генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш стурбований інформацією про те, що Косово збирається створювати регулярну армію.

"Генеральний секретар закликає всі зацікавлені сторони проявляти стриманість і утримуватися від дій, які можуть викликати напруженість і викликати наступні невдачі в діалозі з Європейським союзом щодо нормалізації відносин", - сказав представник ООН Фархан Хак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вашингтон планує відтепер приділяти значно більше уваги протистоянню Росії і Китаю в Африці. Зараз вже відомо, що адміністрація Трампа розробила цілу стратегію з протидії агресивним намірам Росії і Китаю в Африці.

"Економічні зусилля Сполучених Штатів будуть зосереджуватися на африканських урядах, які діють як стратегічні партнери і намагаються покращувати керівництво і прозорі ділові практики", - зазначив Болтон.

Болтон різко засудив дії РФ і Китаю в Африці, які "намагаються отримати економічні переваги над США в регіоні".

Нагадаємо, розмір має значення: люди з великим... ростом щасливіші в ліжку, і ось чому.

Як повідомляв Знай.uа танення льодовиків, всесвітній потоп, вимирання видів: вчені пророкують Землі "повернення" на 3 млн років назад.

Знай.uа писав, вимирання не уникнути: вчені пророкують людству довгий і болісний кінець.