Житель Австралії Ден Сондерс розповів, як він обдурив банкомат і на деякий час забезпечив собі розкішне життя. Правда, щастя тривало недовго і совість змусила чоловіка добровільно здатися поліції.

Про це повідомляє The West Australian.

Це сталося ще в 2011 році. Житель штату Вікторія Австралії Ден Сондерс вночі спробував перевести 200 австралійських доларів з картки на рахунок у банку і зняти їх. На екрані банкомату висвітилося повідомлення про те, що операція не пройшла. При цьому готівкові гроші він видав.

Ден повторив цей трюк наступної ночі і у нього знову вийшло заволодіти готівкою, однак з карти вони не списали. Чоловік зрозумів, що вночі банкомат знаходився на техобслуговуванні і не реєстрував транзакції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Австралієць вирішив скористатися раптово звалилася удачею. Він вечеряв у найдорожчих ресторанах, кожну ніч пригощав незнайомців у барі алкоголем і грав у казино. Крім того, він навіть узяв в оренду особистий літак і літав на ньому на острови з друзями у відпустку.

"Я задав собі питання: "невже я міжнародний злочинець, який збирається перевести всі гроші і зникнути назавжди?" І відповів на нього негативно", - думав Сондерс перед тим, як здатися владі.

Житель Австралії провів у в'язниці рік за звинуваченням у крадіжці і шахрайстві. Коли він вийшов з в'язниці, повернувся на роботу в ресторан і зізнався, що більше жодного разу знову не пробував обдурити банкомат.

Нагадаємо, Windows обдурив користувачів у всьому світі, в оновлення вбудований шпигун: ні вимкнути, ні сховатися. Користувачі з'ясували, що система просто не вважає багато типів даних конфіденційними.

Як повідомляв Знай. ua, українська "парочка" виграла в лотерею басносновные гроші, і розповіла як. Вони змогли отримати півмільйона.

Знай. ua писав, як псевдолікарі зводять українців в могилу, з'явилися тривожні дані. Це небезпечно не тільки для гаманця, але і для здоров'я.