Проти президента-втікача Віктора Януковича не запроваджував санкцій хіба що ледачий, однак у розпорядженні "легітимного" усе ще залишаються мільярдні активи.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Днями стало відомо про те, що влада Швейцарії ще на один рік продовжила арешт активів президента-втікача Віктора Януковича та наближених до нього осіб.

Про це повідомила прес-служба посольства Швейцарії в Україні на своїй сторінці у Twitter.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Метою такого рішення є підтримка правової співпраці між Україною та Швейцарією, підкреслюють у повідомленні.

"19 грудня Федеральна Рада продовжила на рік превентивний арешт активів президента-втікача Віктора Януковича та його оточення. Метою цього рішення є підтримати правову співпрацю між Швейцарією та Україною", - йдеться у повідомленні.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Нагадаємо, після подій, коли Путін не зміг організувати прорив під Дебальцево, а втрати його головорізів збільшилися, ситуація трохи стабілізувалася. У результаті стало зрозуміло, що "повернути царя" (Януковича) назад на трон вже не вийде.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Про це пише блогер Аnti-colorados, повідомляє "Обозреватель".

Зрозуміло, що Путін не закинув ідею реколонізації України, але бліцкриг з відновленням Януковича як "легітимного" президента, втратив будь-який сенс. Слідом за цим виникло питання про те, навіщо тоді ще втіклий шапошник потрібен "многоходовщику".

Володимир Путін
Володимир Путін

Раніше Знай.uа писав про те, що чоловік, який за 500 гривень став "власником" вертолітного майданчику Віктора Януковича, уникнув суду.

вертодром Януковича
вертодром Януковича

Андрія Чернишова, фіктивного власника компанії "Амадеус Ко", якій належить КВЦ "Парковий", відомий в народі, як вертодром Януковича, звільнили від суду.

Таке рішення наприкінці листопада ухвалив Шевченківський райсуд Києва. Ухвалу розміщено на сайті державного реєстру.

суд
суд

Також Знай.uа повідомляв, що довкола особистого життя "легітимного" екс-президента Віктора Януковича ходить чимало чуток.