Відомий дизайнер Михайло Краутхаммер створив дуже кумедні колажі, на яких Дональда Трампа зображено в образі королеви Єлизавети II. Його роботи вже стали популярним інтернет-мемом.

"Це не про політику. Мова йде про магію "Photoshop" і бажання змусити вас сміятися", — розповів про свої роботи Краутхаммер.

Кумедний мем отримав хештег "TrumpQueen", через який користувачі діляться власними роботами по схрещуванню монарха та президента. Деякі навіть зазначають, що образ королеви Трампу дуже підходить і так він виглядає елегантніше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що незважаючи на чутки щодо інтрижки американського президента Дональда Трампа з зіркою дорослих фільмів і пліток про майбутнє розлучення з дружиною, перша леді США Меланія нещодавно підтвердила зворотне.

Вона опублікувала в Instagram знімки, на якому подружжя виглядає дуже щасливим. Зараз вони, до речі, досить часто з'являються на світських подіях, мило тримаючи один одного за руку.

Крім цього, Меланія неодноразово підтримувала свого чоловіка під час його публічних виступів. На цей раз Дональд Трамп і чарівна перша леді продемонстрували сімейну ідилію в мережі.

Крім того, у своєму блозі Меланія Трамп показала офіційну різдвяну листівку від Білого дому. На фото подружжя щасливо посміхалося, ніжно тримаючись за руки.

Варто відзначити, що перша леді обрала для знімка світлу приталену сукню, а ось президент США – традиційний класичний костюм з чорним метеликом.

Нагадаємо, Дональд Трамп і турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган домовилися про більш ефектну координації дій у Сирії.

Раніше Знай.ua повідомляв, The Week показав "російський слід" у виборах США.

Також Знай.ua писав, Дональд Трамп передаровує синові подарунки від інших людей.