Президент США Дональд Трамп заявив, що фальшиві новини "намагаються зобразити зовсім іншу картину".

Американський лідер назвав свою позицію щодо Російської Федерації та Китаю жорсткою, але справедливою.

Цю інформацію повідомляє РБК-Украина з посиланням на повідомлення Трампа в Тwitter.

"Ніколи раніше не було президента, який би був більш жорстким (але справедливим) щодо Китаю чи Росії. Ніколи, просто подивіться на факти. Фальшиві новини так намагаються намалювати протилежну картину". Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп анонсував звільнення глави Пентагону Джеймса Меттіса, що має відбутися вже в лютому наступного року. Меттіс в свою чергу вирішив відповісти Трампу на відповідну інформацію листом, в якому пояснив причини своєї відставки.

В опублікованому листі Меттіс вказує, що його відставка пов'язана з розбіжностями, які виникли в нього з президентом США.

"Ви маєте право працювати з таким міністром оборони, погляди якого будуть більше збігатися з вашими", - звертається Меттіс до Трампу.

Меттіс підкреслив, що США необхідно бути "недвозначними" у відносинах з країнами, стратегічні інтереси яких викликають збільшення напруги", у тому числі з Китаєм і Росією.

Варто додати, що раніше Дональд Трамп написав у себе в Twitter, що Меттіс покине свій пост в кінці лютого, а його наступника буде скоро названо. Вперше чутки про можливу відставку Меттіса з'явилися в жовтні.

Раніше Знай.uа писав про те, що президент США Дональд Трамп уже найближчим часом змінить міністра оборони країни.

Також Знай.uа повідомляв, що президент США Дональд Трамп на прес-конференції в рамках участі в саміті лідерів країн Великої сімки в регіоні Шарлевуа (Квебек), яка транслювалася на сайті Білого дому, заявив, що Барак Обама дозволив Росії приєднати Крим.