Поблизу латвійського кордону патрульні літаки НАТО помітили розвідувальний літак Російської Федерації.

Цю інформацію повідомили збройні сили Латвії, передає "ХВИЛЯ".

"25 грудня патрульні літаки ідентифікували над Балтійським морем біля кордону Латвії літак Іл-20 ВПС Росії". йдеться в повідомленні

Як відомо, військові кораблі і літаки РФ з початком конфлікту в Україні і загостренням відносин між Заходом та РФ все частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів Балтії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Росія розширила список санкцій щодо фізичних і юридичних осіб України, про що заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв:

"Медведєв (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв - ред.) Розширив список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватись спеціальні обмежувальні заходи", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 1 листопада Росія ввела економічні санкції щодо 322 українських громадян і 68 компаній. Така постанова від 1 листопада, підписаний прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим, опубліковано на сайті уряду РФ. 22 жовтня російський президент Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи на антиросійські санкції України.

Також раніше портал писав, командир бойовиків щоб "зам'яти" справу вирішив "заарештувати" нападників. Проросійські бойовики в районі населеного пункту Хороше напали на представників СММ ОБСЄ і, немов дикі, намагалися заволодіти їхнім транспортним засобом.

Інцидент стався в понеділок, 24 грудня. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Знай.uа" ОБСЄ шокувало Україну попередженням, Путін не припинить.

Також "Знай.uа" писав, в мережі опублікували відео, зняте в одному з елітних ресторанів Києва, куди нещодавно приїжджав український президент Петро Порошенко.