В результаті страшного інциденту, який стався в єгипетському місті Гіза, помер ще один турист з В'єтнаму. Нагадаємо, що пасажирський автобус на борту з десятками туристів вибухнув в передмісті Каїра.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Egyptian Streets.

За інформацією журналістів, кількість загиблих досягла чотирьох людей. Відомо також, що троє загиблих – громадяни В'єтнаму, четвертий – громадянин Єгипту, він був гідом.

Важкі травми отримали 10 в'єтнамців і один єгиптянин, водій автобуса. Видання посилається на заяву прем'єр-міністра Єгипту Мустафи Мадбули про те, що автобус відхилився від заздалегідь визначеного шляху, який охороняється, не повідомивши про це співробітників служби безпеки. Детальних подробиць чиновник не повідомив.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що в єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. За попередніми даними, в автобусі були туристи з В'єтнаму. Коли він почав рух, вибухнула бомба, яку заховали за стінкою транспортного засобу. В результаті вибуху двоє туристів загинули, ще 12 людей отримали поранення. Серед поранених опинилися двоє єгиптян, один з них водій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив в жахливу ДТП. Коман занадто різко натиснув педаль газу на мокрій дорозі і перетворив свій супердорогий спорткар McLaren 720S Coupe вартістю в 250 тисяч євро на купу металу.

ДТП сталася на ділянці траси між Мюнхеном і Штарнберг. Проїхавши зону з обмеженням швидкості в 80 км/год, спортсмен раптово збільшив швидкість і не впорався з керуванням. Повідомляється, що машина, після того, як врізалася у відбійник, пролетіла ще 150 метрів. Сам гравець, на щастя, не постраждав.

Нагадаємо, у Львові син зарізав матір ударом у серце: вбивцю впіймали біля під'їзду.

Як повідомляв Знай.uа актори "Дизель шоу" вперше розповіли про смерть Поплавської: було багато таємних знаків.

Знай.uа писав, водій "Пошти Росії" вирішив відтягнутися і влаштував скажений екстрим: відео.