Угорщину продовжує трясти від протестів проти правління чинного прем'єра та його уряду. Так, в угорській столиці пройшли багатотисячні акції протестів проти змін у трудовому законодавстві і президента Віктора Орбана.

Про це стало відомо завдяки повідомленням угорських ЗМІ.

Відомо, що 5 січня в Будапешті кілька тисяч протестувальників вийшли на вулиці для проведення акцій по запобіганню змін трудового законодавства, які передбачають підвищення понаднормових годин роботи.

Протестувальники також виступили проти партії ФІДЕС - Угорський громадянський союз і прем'єр-міністра країни Віктора Орбана.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Протести в Угорщині спалахнули 12 грудня після прийняття закону, який підвищує кількість допустимих понаднормових годин роботи з 250 до 400 на рік. Профспілки називають його "законом про рабство".

Невдоволення спрямоване також проти політики правонационального уряду Угорщини.

Варто нагадати, що під час мирної акції протесту "жовтих жилетах" виникла сутичка між мітингувальниками і співробітниками поліції. Протестувальники почали кидати пляшки і каміння в правоохоронців, ті у відповідь використали сльозогінний газ. Протестувальники заявили, що не збираються здаватися.

У Франції "жовті жилети" офіційно запланували ще два мітинги. Зазначається, що, згідно з опитуванням, близько 54% французів підтримують протести. Також переважна більшість (понад 80%) незадоволені президентством Еммануеля Макрона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Японії стався теракт - водій навмисно наїхав на натовп людей у перші хвилини нового року. Винуватця події вже затримала поліція, однак затриманий заявив, що не буде вибачатися за скоєне.

Відомо, що постраждало 8 людей. В результаті наїзду правоохоронці затримали 21-річного чоловіка на ім'я Кадзухіро Кусакабе. Йому висунули підозру про замах на вбивство. Затриманий заявив, що направив машину на людей на вузькій вулиці в знак протесту проти смертної кари і не збирається виправдовуватися за свої дії.

Нагадаємо, французьке ЗМІ розсипалося у вибаченнях перед "Гітлером" Макроном.

Як повідомляв Знай.uа перед виборами в країні відключать 3G і 4G: влада вирішила боротися з пропагандою.

Знай.uа писав, вибори обернулися жахливою трагедією: десятки смертей і всепоглинаючий хаос.