Німецька ультраправа партія "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) буде вимагати виходу Німеччини з Евросоюзу за певних умов.

Цю інформацію повідомляє видання The Local, передає "ХВИЛЯ".

На з'їзді, що пройшов у Саксонії, члени партії ухвалили рішення почати в Європейському парламенті кампанію за вихід ФРН з ЄС у тому випадку, якщо запропоновані ними реформи Євросоюзу не почнуть реалізовуватися до 2024 року. Це перший політичне рух Німеччини, який зачепив цю тему.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, маніфест, прийнятий АдГ, також має намір розпустити Європарламент, за місця в якому її представники будуть боротися на виборах у травні 2019 року.

В документі, який засуджує "751 привілейованого члена" наднаціональних зборів говориться наступне:

"Ми вважаємо, що тільки національні держави мають право створювати закони".

Члени "Альтернативи" поки не назвали точну дату можливого проведення "Декзіту" (слово з'явилося за аналогією з Brexit від злиття німецької назви Німеччини (Deutschland) та англійського слова «вихід» (exit)).

За словами лідера партії Олександра Гауланда, мета партії — "не зруйнувати ЄС, а повернути його до здорового ядра". Він вважає, що на сьогоднішній день політичний вплив блоку сильно переріс його економічні основи.

Олександр Гауланд

"Альтернатива для Німеччини" створювалася як націоналістична євроскептична партія, але здобула найбільшу популярність після того, як виступила проти ісламізації Європи і масової імміграції.

Нагадаємо, що Євросоюз втратив мільярдний статок через розрив з Великобританією. Варто відзначити, що в Євросоюзі Великобританію ніхто не тримає. Більш того, вже обговорюються подальші відносини Об'єднаного королівства з Євросоюзом після того, як парламент країни схвалить державний план по виходу з нього, іменованого Brexit.

Як повідомляв Знай.uа, проти Мей влаштували змову, диявольська схема вразила всю країну, зрадниками виявилися найбільш близькі.

Також Знай.uа писав, шляхів для відступу немає, це точно відбудеться: повідомили, коли Британія вийде з ЄС.