Після відкидання парламентом Великобританії запропонованої прем'єром країни Терезою Мей угоди з Європейським Сюзом Brexit, глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер закликав Лондон "прояснити свої наміри".

Цю інформацію повідомляє РІА Новини.

Жан-Клод Юнкер

Юнкер заявив, що часу практично не залишилося.

"Я закликаю Сполучене Королівство як можна швидше прояснити свої наміри". Жан-Клод Юнкер

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, політик зазначив, що підсумки голосування його вкрай розчарували, але підкреслив, що з боку ЄС процес ратифікації угоди про вихід Великобританії зі складу Євросоюзу триває.

Жан-Клод Юнкер

Нагадаємо, в Європі назріває серйозна фінансова проблема через амбіції туманного Альбіону. Розрив Британії з Євросоюзом, без додаткових угод з Брюсселем, може обернутися серйозними матеріальними проблемами для інших держав-членів ЄС. Про це стало відомо завдяки даним брюссельського аналітичного центру Bruegel.

Сам по собі так званий Brexit без прийнятої угоди призведе до нестачі 16,5 млрд євро в бюджеті Європейського Союзу. У такому разі одній лише Німеччині належить до кінця 2020 року додатково внести в бюджет ЄС до 4,2 млрд євро.

За словами експертів, додатковий дохід Німеччина отримає в розмірі близько 200 млн євро тільки від митних надходжень. Великобританія є другим після Німеччини платником до бюджету Євросоюзу.

Варто нагадати, що в Євросоюзі Великобританію ніхто не тримає. Більш того, вже обговорюються подальші відносини Об'єднаного королівства з Євросоюзом після того, як парламент країни схвалить державний план по виходу з нього, іменованого Brexit. Таку заяву, за повідомленням новинного агентства Reuters, зробив голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.

Як повідомляв Знай.uа, проти Мей влаштували змову, диявольська схема вразила всю країну, зрадниками виявилися найбільш близькі.

Також Знай.uа писав, що повідомили, коли Британія вийде з ЄС.