Два співробітника приватного охоронного підприємства скоїли злочин особливої тяжкості – викрали іграшки у важкохворих дітей.

Стався інцидент в Москві.

Волонтери привезли на склад одяг та іграшки, щоб потім передати їх дітям у хоспісі. Але співробітники столичного ЧОПа вирішили, що їм плюшеві іграшки потрібні більше і вирішили прихопити парочку.

Чоловіки вже затримані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Детектор настрою: штучний інтелект навчився виявляти депресію у дітей

Вчені розробили датчик, який дозволить ідентифікувати у дітей ознаки тревоги і депресії.

Дослідники Вермонтського університету запропонували нові методи діагностики на основі спеціального сенсора і алгоритми, які дозволять дітям краще зрозуміти свій настрій, повідомляє Daily Mail.

Справа в тому, що рівень діагностики у дорослих таких розладів, як тривога і депресія, невисокий з вини самих дорослих, які відмовляються визнавати наявність у себе проблем.

Але у випадку з маленьким дітьми висока ймовірність, що дитина занадто мало, щоб усвідомити наявність розладу настрою. При постановці діагнозу психологи часто керуються спостереженнями за поведінкою дитини.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Мати показала, як лікує немовляти за допомогою вібратора: користувачі посміялися над нею, а медики - підтримали

Жінка з Техаса знайшла дуже оригінальний спосіб вилікувати дитину від мокрого кашлю. Правда, мережа залишилася шокованої від такого неоднозначного прийому. Передає Clutch.

Мама з США поділилася з користувачами лайфхаком, який повинен допомогти позбавити дитину від кашлю з мокротою.

Також Знай.ua" писав про те, що Мама позбавила сина самої головної дитячої радості, мережі киплять від обурення

Всі діти дуже чекають і люблять свята, тому що саме у ці чарівні дні з'являються чудові подарунки. Однак, мама цього хлопчика вважає, що подарунки це марна трата грошей і дитині вони ні до чого. Британка Ліза Норман ніколи не купувала подарунки своєму 2-річному синові Нілу, ні на день народження, ні на Різдво, вважаючи, що це тільки розбалує його. Про це пише Fabiosa.