Після відновлення протестних акцій в Судані, на 38 журналістів та активістів, які звинувачуються в "підбурюванні" і поширенні неправдивих новин", був виданий ордер на арешт прокуратурою.

Журналіст року виявився нахабним шахраєм: десятки вигаданих історій і обкрадені сироти відправлять розумника за ґрати

"Судания 24", місцева телекомпанія, заявила, що прокуратура видала арешт на підставі Закону про кіберзлочинність і статей Кримінального кодексу. Звинувачення пов'язують з "публічними заворушеннями, порушенням миру і громадського спокою, підбурюванням, поширенні неправдивих новин".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вірус вбив відому молоду журналістку: "горе для всієї країни"

Відомо, що журналісти і активісти з Судану використовують соціальні мережі, в яких транслюють фотографії та видеозапаси демонстрацій, таким чином поширюючи інформацію про хід протестів у країні.

Також з'явилася інформація, що серед обвинувачуваних журналістів 28 людина живе за межами Судану.

Нагадаємо, замах на Михайлика: журналісти розбили офіційну версію слідства.

Одного з підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика могло взагалі не бути на місці злочину.

Журналісти відзначили, що завдяки камерам спостереження, відео з яких було надано родичами одного з підозрюваних.

Як повідомляв "Знай.uа", польські журналісти заступилися за українського в'язня Кремля.

Польські журналісти звернулися до російської влади і зажадали негайно звільнити українського журналіста Романа Сущенко, якого Кремль утримує як політв'язня.

Також "Знай.uа" писав, про те, що жителі Південного Судану опинилися перед загрозою голодної смерті.

Майже сто тисяч жителів Південного Судану опинилися перед загрозою голодної смерті, і, за даними ООН, вони загинуть вже найближчим часом.
Майже сто тисяч жителів Південного Судану опинилися перед загрозою голодної смерті, і, за даними Всесвітньої продовольчої програми ООН, вони загинуть вже найближчим часом, якщо в країну не надійде достатня кількість гуманітарної допомоги. Ще мільйон чоловік знаходяться на межі голоду, з них 250 тисяч – діти.