Вранці в неділю, 20 січня у французьких Альпах на курорті Куршевель сталася велика пожежа. Як стало відомо, загорілася будівля, де проживали приблизно 60 сезонних працівників, про що повідомляє BFM. Вогонь дуже швидко перекинувся на другий поверх.

У рятувальних роботах брали участь понад 70 пожежників. Рятувальники боролися з вогнем протягом кількох годин. В результаті трагедії загинули дві людини, ще 14 постраждали, на даний момент їх імена не повідомляються.

Місцеві правоохоронці вже займаються розслідуванням інциденту та з'ясовують усі подробиці трагедії.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно Мексику потряс потужний вибух, який стався на трубопроводі, розташованому в штаті Ідальго. Як повідомляється, число жертв досягло 71 людини. До цього місцева влада заявляла про 66 загиблих і 76 постраждалих, проте рятувальники на даний момент не виключають, що ці цифри можуть значно збільшитися. Особливо враховуючи, що деякі постраждалі перебувають у дуже важкому стані.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у місті Ангарськ в Іркутській області, на заводі по нафтопереробці спалахнула пожежа. За попередніми даними, постраждала одна людина. Як розповіли рятувальники: "У пожежну службу Ангарська повідомили про займання в першому промисловому масиві нафтопереробного заводу Ангарської нафтохімічної компанії. Запалала піч установки з переробки нафтопродукту".

Як пізніше стало відомо, займання сталося близько 17:45 за місцевим часом. Про причини та джерела пожежі поки що нічого не відомо, службове розслідування триває.

Також "Знай.uа" писав, що у Нью-Йорку підірвали старий міст Tappan Zee, який перетинав річку Гудзон. Як стало відомо, перед спеціалістами стояло завдання не заподіяти шкоди новому мосту, який розташований поблизу. Зазначається, що місцева влада замінила старий міст ще кілька років тому, бо він був зведений ще в далекому 1953 році, на більш сучасний і новий. Також повідомили, що після вибуху від мосту залишився невеликий шматок металу, який незабаром планують дістати з води.