Король Саудівської Аравії Салман ібн Абдул-Азіз аль-Сауд винагородить жителів своєї країни. Він роздасть багатьом мільярди доларів. Король підписав відповідний указ.

Нинішній король займає трон з січня 2015 року після того, як помер його єдинокровний брат. Через пару днів після цього він видав указ, який поставив на вуха не тільки жителів країни, але і весь світ. У ньому йдеться про грошову винагороду державним службовцям, пенсіонерам, студентам у розмірі двомісячної виплати на загальну суму в 30 мільярдів доларів.

У цьому ж документі заявляється про прощення приблизно 500 тисячам громадян грошових штрафів у розмірі понад 500 тисяч саудівських ріалів (що дорівнює приблизно 133 тисячі доларів). Також всіх іноземних ув'язнених новий правитель вирішив вислати з країни з подальшою забороною в'їзду в королівство, таким чином в'язницю їм замінила депортація.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, правитель видав указ, згідно з яким Міністерство соціального захисту має виділити всім зареєстрованим благодійним фондам 2 мільярди ріалів, Асоціації кооперативів солідарності – 200 мільйонів ріалів, а всім зареєстрованим об'єднанням профспілок – по 10 мільйонів ріалів.

Нагадаємо, вагітні жінки Саудівської Аравії отримали право приймати рішення самостійно. Жінкам в Саудівській Аравії дозволили самим обирати спосіб народження дітей.

Як повідомляв Знай. ua, ціни на нафту рекордно злетіли: з'явився тривожний прогноз. Популярні марки нафти завершують торги зростанням третій тиждень поспіль.

Знай. ua писав, що жінки почнуть отримувати шлюборозлучні смс: від аліментів не сховатися ні одному чоловікові. Відтепер жінки будуть завжди обізнані про свій сімейний статус і зможуть повною мірою скористатися правом на аліменти.