У провінції Арекіпа на півдні Перу в результаті зіткнення пасажирського автобуса з вантажівкою загинули щонайменше 14 людей.

Цю інформацію повідомляє Xinhuanet.

В суботу, 26 січня, близько 20:15 переповнений пасажирський автобус виконуючи обгін виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Зіткнення завершилося падінням автобуса і вантажівки в ущелину.

Відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 14 осіб, ще 35 були поранені. Поки не встановлено, скільки людей перебували в транспортних засобах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранив маршрутку "Богдан". За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі.

За словами таксиста, він їхав по проспекту у бік Дніпровської набережної з пасажиром. Під'їжджаючи до кінцевої точки, автомобіль занесло на дорозі і він врізався в припаркований на узбіччі мікроавтобус. Крім цього водій Hyundai зазначив, що проїжджа частина була нерозчищена.

Раніше портал писав, на півночі Італії в небі врізалися один в одного пасажирський літак і вертоліт. В результаті зіткнення загинули щонайменше 4 людини. Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

"В небі над гірською областю Валле-д'Аоста на північному заході Італії недалеко від французького кордону в п'ятницю зіткнулися маленький туристичний літак і вертоліт. За попередніми даними, загинули 4 людини, ще 2 людини отримали важкі травми", - повідомляють журналісти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Херсонській області сталося зіткнення двох військових вантажівок, які йшли в колоні, в результаті ДТП загинув військовий.

Також Знай.uа писав у Києві дівчина-водій, не впоравшись з керуванням через ожеледицю, влетіла у зупинку громадського транспорту.