Одинадцять чоловік подали колективний судовий позов проти доктора, який виявився їх біологічним батьком. Передає Clutch.

Канадський лікар-репродуктолог Норман Барвін виявився багатодітним батьком. Як виявилося, під час процедури штучного запліднення доктор використовував не сперму донора, а свою власну.

На лікаря подала в суд сім'я Діксон. Мати і батько помітили, що їхня донька росте дуже схожою на Барвіна і зробили тест ДНК. Виявилося, що батьком дівчинки є лікар.

Ребекка Діксон знайшла в мережі ще одну дівчинку, яку зачали в тій же клініці. З'ясувалося, що Норман Барвін і її батько теж. Адвокатам вдалося знайти ще 9 біологічних дітей медика.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Доктора взяли під слідство. Він зізнався, що вперше використав свою сперму для запліднення ще в сімдесятих роках, і продовжував це робити до 2000-го року.

Коли справа отримала резонанс у пресі, знайшлося ще 150 жінок, які звинувачують лікаря в батьківстві їх дітей. Найстрашніше, що лікар зізнався, що заміняв біологічний матеріал навіть коли жінки хотіли завагітніти від свого чоловіка.

На думку фахівців, це нагадує психічний розлади на сексуальній основі, тому слідство буде йти в різних напрямках, щоб дізнатися, чи осудний Норман Барвін.

Нагадаємо, близнюки Ерін і Еббі Делані народилися з одним черепом на двох. Батьки показали, як вони виглядають після операції по розділенню.

Раніше Знай.ua повідомляв, жителька британського міста Саутпорт, графства Мерсісайд, 24-річна Джемма Берч пережила важку інфекцію через бездомну кішку. Як розповідає дівчина, нещасний випадок стався з нею в Португалії, куди вона поїхала у відпустку. Берч прихистила кішку на прізвисько Катаріна.

Такою Знай.ua писав, користувачка твіттера з нікнеймом @donalddaisy77 опублікувала у своєму твіттері ностальгічну фотографію з її дитячої поїздки в парк розваг Діснейленд. Однак підписники дівчини нажахались, коли побачили знімок.