У російській Республіці Хакасія в селі Харой Таштипський району бабуся і дідусь спалили у печі свого 11-місячного онука.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 18-річна мати малюка поїхала в сусіднє село, залишивши його під наглядом пари. 42-річна жінка і 48-річний чоловік вбили хлопчика під впливом алкоголю.

Тіло дитини було виявлено, як зазначено в повідомленні, "з ознаками обвуглювання у результаті впливу високої температури". Останки хлопчика були виявлені родичем.

Проти пари порушено кримінальну справу за статтею "вбивство малолітнього, що свідомо для винного перебуває у безпорадному стані".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, в Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка.

Про це повідомляє "Обозреватель".

За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем.

На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося. Деякі з них говорять, що злочин скоїв місцевий житель, і вбивство сталося на очах у дитини. Пізніше стало відомо, що в цій квартирі сталася сімейна сварка, в ході якої тесть вбив власного зятя. Зараз встановлюються обставини події.

Нагадаємо, у Харківському суді анонсували розгляд справи сім'ї канібалів, які розчленували та з'їли колишнього прапорщика міліції: їх звинувачують у вбивстві з особливою жорстокістю за попередньою змовою.

Раніше Знай.uа повідомляв, поліцейські розслідують загибель родини в одному з сіл Стрийського району. 48-річний житель села під час сварки вбив дружину за допомогою сокири, а потім покінчив з собою. Про це розповіли у Нацполіції Львівщини.