Днями глава Twitter Джек Дорсі поділився шокуючою інформацією про творця соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга.

цукерберг

Про це повідомляє видання Rolling Stone з посиланням на заяву Дорсі.

У повідомленні йдеться, що Цукерберг на його очах вистрілив в домашню козу з електрошокера і доручив м'ясникові обробити тварину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У житті Марка був період, коли він протягом року їв м'ясо тільки тих тварин, яких вбивав сам. У Пало-Альто діє правило, згідно з яким власник землі має право завести до шести особин домашньої худоби. Марк розводив кіз", - розповів Дорсі.

Джек Дорсі додає, що Цукерберг стріляв в тварину з електрошокової пістолета з лазерним прицілом, а потім добив козу ножем.

За словами глави Twitter, потім Цукерберг запросив його на вечерю. Головною стравою стала козлятина, приготована творцем Facebook. Дорсі розповів, що Цукерберг помістив м'ясо в піч на півгодини, а потім подав до столу.

"Він приготував козу сам. М'ясо було холодним. Того вечора я вирішив обійтися салатом", - зізнався Дорсі.

Нагадаємо, засновник і глава Facebook Марк Цукерберг відкинув можливість продажу компанією даних користувачів соціальної мережі.

Марк Цукерберг
Марк Цукерберг

"Ми не продаємо дані користувачів, хоча ЗМІ часто повідомляють, що ми це робимо. Насправді, продаж інформації про користувачів суперечив би нашим діловим інтересам, оскільки це скоротило б унікальну цінність нашого сервісу для рекламодавців", - написав він у колонці The Wall Street Journal.

Як повідомляв раніше Знай.ua, засновник Facebook Марк Цукерберг планує частково об'єднати соціальну мережу Facebook і придбані цією компанією WhatsApp і Instagram, про що повідомляє The New York Times, посилаючись на чотирьох співрозмовників, які не з чуток знайомі з ситуацією.

Також Знай.ua писав про те, що 4 лютого 2004 року нікому тоді невідомий студент Гарвардського університету Марк Цукерберг створив Thefacebook.