Білоруська модель, співачка Настя Рибка, вона ж Анастасія Вакушевич розповіла про те, що у неї були стосунки з українським політиком. За її словами, ця людина зараз балотується в президенти України.

Про це дівчина повідомила в інтерв'ю Тиграну Мартиросяну на телеканалі "Наш".

Рибка розповіла, що у неї були романтичні стосунки українським політиком, який зараз балотується в президенти України. Однак його ім'я Настя відмовилася називати.

"У мене був хлопець з України. Один з відомих дядьків. Ім'я я не скажу, але ми на Сейшели разом літали. Були цікаві відносини. У нього якісь є з політикою справи. Ми якийсь час притримували відносини, він розлучився з дружиною недавно", - зізналася Рибка.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому Настя, яку викрили в занятті ескортом, розповіла, що її секс-тренер радив їй "розкрутити" політика в переписці.

"Там все було добре. Налагодилися стосунки далі. Конкретно він ні, але знайомі (серед кандидатів у президенти України. – прим. ред.) у мене є. Давайте після виборів про це поговоримо. Я зараз що-небудь ляпну і порушу людині передвиборну кампанію. Ви розумієте", - додає Рибка.

При цьому Настя не виключає, що після виборів і розмови з політиком вона назве його ім'я.

На цю неперевірену інформацію відреагував політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Хто у нас підходить під такий опис? І цікаво, хто замовив такий компромат", - коментує він заяву Насті.

Нагадаємо, Лукашенко особисто зайнявся Настею Рибкою. Президент Білорусі доручив звільнити Рибку.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Рибка розповіла, як збирається тр*хнути Путіна.

Знай. ua писав, що Рибка похвалилася, як "компромат" на Трампа тримає її в живих. Рибка розкрила суть "компромату" на Трампа.