У Великобританії помилково заявили про смерть чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа.

На офіційній сторінці Ради графства Хемпшир у мережі з'явилося повідомлення про смерть монарха. Автори поста висловили "глибоке співчуття королівській сім'ї" від імені лорда-намісника і Ради графства.

У публікації навіть сказано, що на адміністративних будівлях в Хемпширі приспустили прапори на знак жалоби. Пізніше повідомлення видалили, а місцеві органи самоврядування публічно вибачилися перед Букінгемським палацом і самим 97-річним принцом.

Як повідомив прес-секретар Daily Express, на сайті стався технічний збій, в результаті якого заготівля про смерть герцога Единбурзького була помилково надрукована. За його словами, Рада повинна бути готовою до оперативної реакції на загибель монарха.
Раніше повідомлялося, що королеві Великобританії Єлизаветі II вже 92 роки, проте царська особа не соромиться експериментувати із зовнішнім виглядом (в рамках протоколу, звичайно), і залишатися іконою стилю для всього світу. Втім, запальний норов правительки часом дає про себе знати.

Нещодавно королева прийшла на роботу, на свою аудієнцію в Букінгемському палаці, і здивувала всіх вибором нетипової для неї сукні. А сьогодні вона прийшла у Центр урядових зв'язків в Лондоні (до речі, відомству в цьому році вже 100 років) в яскравому, навіть екзотичному вбранні.

На королеві було синє пальто і капелюшок у тон з зеленими пір'ям. Під пальто виднілася синя сукня – журналісти припустили, що це улюблений "прямий силует" королеви. Довершували стильний образ чорні рукавички, улюблена сумка і перлинні прикраси. На губах Єлизавети II традиційно красувалася яскрава помада.
Нагадаємо, найкрасивіша королева шокувала прозорим вбранням арабську країну.
Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета ІІ шокувала незаконно коротким платтям.
Також Знай.uа писав, лист на підтримку Кейт Міддлтон і Меган Маркл написала герцогиня Йоркська Сара Фергюсон. Сара зізналася, що її теж свого часу порівнювали з принцесою Діаною.