У п'ятницю, 22 лютого, кортеж президента Молдови Ігоря Додона потрапив у ДТП. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

"Я прямував з робочою поїздкою в один з районів. На зустрічну смугу вийшов автомобіль, який врізався в машину супроводу, яка слідувала за моєю машиною. Ніхто не постраждав, обставини аварії поліція з'ясує", - розповів президент Молдови Ігор Додон одному з російських ЗМІ.

Як повідомляється, під час руху президентського кортежу по трассі Кишинів-Калараш на зустрічну смугу раптово виїхав автомобіль. Він зіткнувся з машиною совровождения Додона.

Варто відзначити, що напередодні президент Молдови отримав анонімний лист про те, що на нього готують замах. Нібито лідер демократичної партії Володимир Плахотнюк збирається вбити Додона відразу після парламентських виборів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, 9 вересня минулого року президент Молдови Ігор Додон потрапив у ДТП. Цю інформацію повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався на трасі Страшени-Калараш. Кортеж президента зіткнувся з фурою, в результаті один з автомобілів перекинувся.

Джерела повідомляють, що Додон був госпіталізований. Про його стан не повідомляється.

Пізніше в мережі опублікований відеозапис ДТП, в результаті якого був госпіталізований Додон. Відео виклала в Facebook служба охорони і державного захисту країни.

На кадрах видно, як вантажівка намагається здійснити обгін і врізалася в автомобіль президента Молдови. Після зіткнення авто, в якому їхав Додон, вилетіло в канаву, а вантажівка зіткнулася з заднім авто.

Нагадаємо, проросійськи налаштований Президент Молдови Ігор Додон заявив про бажання провести зустріч з політичним керівництвом України.

Раніше Знай.uа повідомляв, водій вантажного автомобіля, який зіткнувся з кортежем президента Молдови Ігоря Додона, визнав свою провину.

Також Знай.uа писав, Ігор Додон відсторонений від обов'язків президента.