Президента США Дональда Трампа визнали найгіршим виконавцем чоловічої ролі у документальному фільмі "Фаренгейт 11/9" Майкла Мура, а також "Смерть нації".

Про це повідомляє BBC.

Найгірша актриса, яка також отримала "Золоту малину" - це Малісса Мккартні за роль в таких фільмах, як "Іграшки для дорослих" і "Душа компанії". За свій третій фільм 2018 року "Зможете ви мене пробачити?" Маккарті номінували на "Оскар".

Комедію "Холмс & Ватсон" з Уіллом Феррелом визнали найгіршим фільмом і "найгіршим рімейком, копією або продовженням".

Варто нагадати, що Відома російська актриса Дарина Егоричева померла на 38 році життя. Нагадаємо, що актриса відома за ролями в таких серіалах як "Глухар" (вже шість акторів стрічки померли при трагічних обставинах), "Одна любов душі моєї".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Про смерть повідомили близькі артистки, пише портал "Политека".

За інформацією близьких, з 2012 року Дар'я боролася з важкою хворобою, — у неї діагностували рак легенів. Егоричева стійко перенесла кілька операцій і курсів хіміотерапії, однак лікування не дало належного результату.

Також ми писали про те, що Єдина і неповторна жінка в студії "Квартал 95" в інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з лідером колективу Володимиром Зеленським.

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і того, у що він вірить. І якщо він вже у щось вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройти крізь терни", - підкреслила Олена Кравець.

Актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до принципів виховання Зеленського.
Зі слів Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.

Нагадаємо, Хабенський зробив незвичайний подарунок дружині: повага чи скупість

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У мережу злили ціни за ніч з Волочкової, Міс Росія і багатьма іншими

Також Знай.ua" писав про те, що Відому російську актрису Катерину Малікову чоловік викинув на вулицю і змінив замки