Нещодавно у В'єтнамському аеропорту поліцейські затримали двійників двох відомих президентів: Кім Чен Ина - лідера Північної Кореї, та Дональда Трампа - президента США.

Інцидент стався після того, як коміки - Говард Екс та Рассел Уайт - дали інтерв'ю на одному з в'єтнамських каналів. Екс розповів про те, що їх затримало 15 поліцейських через те, що їхні виступи викликають багато запитань. Поліцейські заявили про те, що виникають труднощі не тільки у артистів, а й у політиків, адже зараз дуже неспокійний час.

Також двійникам погрожували депортацією, адже під час допиту, поліцейським не сподобалися відповіді одного із артистів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали, що дивну істоту з людськими зубами знайшли в Аргентині в рисовому полі. Незвичайна тварина виявила місцева жителька Марія Джулія Кандотті. Варто відзначити, що жінці вдалося сфотографувати невідому рибоподібну істоту із зубами, які дуже схожі на людські. За її словами, знайдена тварина схожа на вугра.

Вона також додала, що це вже не перша тварина, яку вона знаходить у власному рисовому полі. Проте цього разу монстра жінка виявили на насосі, який качав воду. Також вона закликала місцевих бути обережними, коли вони знаходяться на полях.

Нагадаємо, що Азербайджанська модель Махбубом Мамедзаде підшукала покупця, який викладе за її невинність 2,4 мільйона євро (74 мільйони гривень). У лютому цноту моделі придбав якийсь японський політик з Токіо. Трохи менше готовий був заплатити адвокат з Лондона. Третім кандидатом був "відомий футболіст з Мюнхена".

Як повідомляв "Знай.ua", слідство вирішило відправити Дениса Чеприкова, звинуваченого у крадіжці картини Архипа Куїнджі "Ай-Петрі. Крим" з Третьяковської галереї, на психіатричну експертизу. Захист просить пом'якшити йому звинувачення, наполягаючи на тому, що він скоїв злочин без співучасників.

Також "Знай.ua" писав, що директора Russia Today і одну з найголовніших путінських пропагандисток Маргариту Симонян жорстоко "затроллили" у коментарях до посту в Twitter.