У Венесуелі продовжують вирувати пристрасті, і обстановку ніяк не можна назвати мирною. Наприклад, не так давно з місцевих ЗМІ, а також з Твіттера журналіста Габріеля Бастидаса стало відомо, що урядові війська (солдати режиму Ніколаса Мадуро) спершу розпилили сльозогінний газ, а потім спалили три автомобілі з продовольством, надісланим в якості гуманітарної допомоги 3 лютого з Колумбії.

- Три вантажівки були спалені на мосту Уренєв після того, як потрапили на венесуельську територію. Добровольці вишикувалися в ланцюг, щоб врятувати допомогу, - написав у своєму Твіттері журналіст.

Одразу ж після інциденту Мадуро оголосив про розрив усіх відносин з Колумбією, з території якої везли вантаж, і закрив сухопутний кордон між країнами. За його словами, відповідальність за інцидент на мосту лежить на плечах колумбійського лідера Івана Дуке.

Тим часом у Венесуелу повинна надійти ще одна партія гуманітарної допомоги з території Бразилії. Там вже зараз почалися сутички з військовими, в ході яких постраждали 12 чоловік.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше США зробили Венесуелі останнє китайське попередження: руки на стіл і повна тиша.

Радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джон Болтон заявив, що США можуть запровадити нові санкції проти Венесуели.

Крім того, варто відзначити, що в результаті зіткнення між військовими Венесуели і корінними жителями на кордоні з Бразилією загинули вже двоє людей. Відомо, що зіткнення сталося неподалік від кордону Гран-Сабана, де проживають представники індіанського народу пемон.

Нагадаємо, Німеччина конфіскувала рахунку та будівлі у справі про "російську пральню".

Як повідомляв "Знай.uа" Мадуро дав розпорядження перекрити кордон між двома країнами.

Також "Знай.uа" писав, що Україна опинилася в топ-3 найбільш шкідливих для Росії країн.

Венесуела: переворот чи законна зміна влади?