В Актюбінській області Казахстану стався кричущий випадок у дитячому садку. Вихователька побила дитину за те, що вона неправильно вимовляла літери. Інцидент потрапив на відео, яке поширили місцеві видання.

На кадрах ролика видно, як вихователька кричить на дівчинку, яка стоїть з указкою біля дошки. Горе-педагог змушує дитину показувати літери, але зацькована дівчинка не може відповісти. Після цього вихователька починає кричати і бити дитину по потилиці.

"О, говори, о! Зрозуміла? Не у, а о", - кричить жінка на відео і б'є по голові дитину.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент дійсно стався в одному з сіл Актюбінської області у вересні минулого року. Автор відео пише, що в дитячому садку дійсно плачевна ситуація з педагогами-вихователями.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Вона часто так з дітьми, просто раніше не було доказів. Діти скаржилися, але ніхто не вживав заходів. А тут прямий доказ. Діти сидять зашугані".

матері та діти
матері та діти

Після скандалу у мережі виховательку було звільнено.

Раніше повідомлялося, що в місті Бердичів Житомирської області вихователька фізично карала малюків витонченим чином.

Щоб покарати винного чотирирічного малюка, жінка вивела хлопчика з групи в іншу кімнату і сильно ущипнула за ручку, залишивши на дитячій долоньці глибокі подряпини від нігтів. До речі, вона навіть не відвела дитину до медсестри, щоб обробити рану та не допустити зараження.

Мати про подію дізналася від дитини, це підтвердили і колеги виховательки, які працювали разом з нею на зміну в той день. Тепер вона збирається писати відповідну заяву в поліцію і скаргу в управління освіти і науки міста Бердичева.

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чому діти не сплять вночі.

Раніше Знай.иа повідомляв, у київському дитсадку розгорівся дикий скандал через українську мову.

Также Знай.ua писал у Києві матір втопила власних дітей.