В провінції Сухрет, що знаходиться на сході Непалу проживає плем'я, яке живе практично так само, як і сотні років тому. Ці люди, що живуть в передгір'ї Гімалаїв, називають себе "королями лісу".

Наступні знімки мають величезну документальну історичну цінність, оскільки плем'я дуже нечисленне і, по всій видимості, скоро взагалі зникне з лиця землі.

Основним промислом членів вимираючого племені Рауті, яких залишилося трохи менше 160 осіб, є полювання і збиральництво.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для кожного в племені є робота і кожен вносить свій посильний внесок у загальне життя. В житті племені беруть активну участь з самого раннього віку.

Хтось рубає дерева, а комусь дістається перебирання зерна з якого в загальному казані буде приготована вечеря.

Особливо важко доводиться дітям, адже у них практично немає дитинства. Кочове плем'я не віддає підростаюче покоління в школу, адже вони не затримуються на одному місці більше декількох днів.

Діти впродовж всього дня, носять великі оберемки дров з місця вирубки дерев у спеціально відведене місце.

Жінки займаються переборкой зерна і приготуванням їжі. Чоловіки племені займаються полюванням, а також вирубкою дерев.

Їх основні заняття — це полювання, збиральництво і робота по дереву, як і тисячу років тому. За довгі століття вони оволоділи мистецтвом полювання практично досконало.

Мисливці рауті здатні навіть полювати на невловимих мавп, яких пізніше використовують в їжу. Крім мавп, чоловіки племені досить часто добувають диких кабанів і оленів.

Проте, основним продуктом харчування представників племені вважається мавпяче м'ясо, але через зміни в кліматі цих тварин тут стає все менше.

Плем'я багато в чому залежить від флори і фауни, оскільки рауті нічого не вирощують, їм досить часто доводиться кочувати. Вибравши все необхідне з місця стоянки, вони вирушають далі.

Незважаючи на стрімке погіршення умов життя, старійшини племені не мають наміру щось змінювати у своїх засадах і звичаях. Проживають рауті в невеликих наметах з листя і гілок, а захистом від дощу служить яскрава тканина.

Тубільці вміють вирізати фігурки з дерева, які при необхідності можна поміняти на одяг або інші використовувані в побуті предмети.

Останнім часом їх життя стає все важче через втрату місць проживання, тубільці частіше змушені кочувати і спілкуватися з іншими жителями Непалу.

Нагадаємо, для жінок з індонезійського племені дані, втрата коханої людини супроводжується ритуалом, пов'язаним з фізичним болем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пігмеї — найменші люди на планеті Земля, що живуть у Конго (Африка).

Також "Знай.uа" писав, Хопі населяли Америку з давніх часів і організовували перші поселення на території сучасного штату Арізона.