Суд Німеччини виніс вирок 57-річному громадянину країни, який роками додавав небезпечні отрути у сендвічі для своїх колег. Його жахливий вчинок потрапив на камери відеоспостереження.

Підсудний намагався вбити кількох співробітників компанії, в якій працював. За те, що він додавав в сендвічі колег ртуть і токсичне з'єднання свинцю, він отримав довічне ув'язнення.

Німець додавав отруту в обіди колег протягом трьох років. Відомо, що в результаті обширного отруєння організму, двоє отримали пошкодження нирок, а ще один потерпілий лежить у комі з невиправними ушкодженнями мозку.

Чоловіка, який труїв їжу, заарештували ще в минулому році після того, як його злочин було зафіксовано на камерах відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Суд виніс вирок: довічне ув'язнення. Згідно із законами Німеччини, через 15 років ув'язнення довічно засуджені можуть просити про помилування. Проте в даному випадку суддя заборонив амністію, так як вважав, що підсудний схильний до нових злочинів.

Раніше повідомлялося, що шість жителів міста Дергачі потрапили до лікарні з інфекцією сальмонельозу. Про це повідомляє обласний лабораторний центр. У ХОЛЦ розповіли, що в ході проведення досліджень виявили сальмонелу в свинині і домашньому майонезі. До того ж, бактерія була знайдена в одному з змивів зі столу, на якій готувалася їжа.

Симптоми у всіх постраждалих однакові: підвищена температура, болі в животі і рідкий стілець. Пацієнтів госпіталізували в обласну клінічну інфекційну лікарню.

Нагадаємо, постраждалі від Новачка написали Путіну лист. Британська розвідка довела, що до отруєння Скрипалів причетні російські агенти ГРУ.

Як повідомляв Знай. ua, полку любителів "шпилів" прибуло: журналісти знайшли четвертого отруйника Скрипалів. За даними розслідувачів, ще один причетний до замаху на екс-розвідника РФ є співробітником ГРУ.

Знай. ua писав, що на Херсонщині назріває екологічна катастрофа, жителі в паніці. Херсонщині загрожує екологічна катастрофа, з-за масової вирубки лісосмуги.