Німецька фотограф Макс Ляйтнер подорожує по всьому світу і знімає незвичайну архітектуру. Незвичайна естетика будівель стала його захопленням ще в ранньому віці.

За останні десять років фотограф об'їздив США, Азії і Європи. Його інтересами є міське середовище, архітектура і активний спосіб життя. В кожному місті він намагається знайти незвичайні місця та знайти їх приховані архітектурні особливості.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Для зйомки свого нового проекту "Оманливі лінії" Макс Ляйтнер вибрав Варшави, яка знаменита своєю різноманітною архітектурою, що відображає багату багатовікову історію міста.

У створенні неймовірних знімків взяв участь міський фрираннер Бенні Грамс. Це допомогло фотографу по-новому показати цікаві будівлі, створити оптичні ілюзії і трохи спотворити перспективу.

"Нас всюди оточують цікаві лінії, і у фотографії мене завжди приваблювала можливість досліджувати це оточення. Використовуючи сучасну архітектуру, направляючи глядача, а іноді і вводячи його в оману, я можу перетворювати буденне картину і формувати новий візуальний образ. Створюючи абстрактні композиції та маніпулюючи цими лініями, можна змінити сприйняття простору. Ми приїхали у Варшаву, щоб спробувати розсунути межі сприйняття і, звичайно, віддати належне чудовій сучасній архітектурі цього міста", - пояснює фотограф.

Нагадаємо, шпигун Всесвіту показав фото гігантській космічній метелики. Космічне агентство опублікувало приголомшливий знімок туманності, в якій формуються зірки.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі з'явилося фото "закривавленою" Кончіти Вурст. Епатажна травесті-артист показав в мережі нове фото, яке налякало фоловерів.

Знай. ua писав, що NASA сфотографували відчайдушного космічного самогубця. Цей затяжний процес розпаду астероїда більш відомий як YORP-ефект.