У мережі з'явився трейлер нашумілої стрічки про стосунки подружжя герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі, яка вийде у прокат напередодні річниці їх весілля 19 травня.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Про це повідомляють британські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в лютому 2019-го стало відомо про те, що канал Lifetime спеціально до річниці весілля Меган і Гаррі випустить фільм "Гаррі і Меган: становлення королівської пари", який розповість про перший рік життя Маркл як герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У п'ятницю, 5 квітня, у мережі з'явився перший трейлер фільму. У ньому, до речі, актриса, яка грає Меган, каже:

"Я просто відчуваю, що прикидаюся цим прекрасним лебедем", - прокоментувала вона свою роль у стрічці.

"Здається, у фільмі буде ну дуже багато драми", - пишуть у коментарях під відео.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію.

Меган Маркл
Меган Маркл

Дружина принца Гаррі, яка дозволяє собі грубо обходитися з прислугою, не стрималась та нагримала на телеведучого.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Відомий австралійський комік, актор і ведучий Джоел Крісі розповів, що спілкувався з Меган Маркл і у нього залишилися вкрай неприємні враження від цього спілкування.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Інцидент стався ще минулого року восени, коли королівське подружжя з офіційним візитом відвідали Австралію.

На прийомі губернатора австралійського штату Вікторії Лінди Дессау, колишня акторка познайомили з коміком, який коментував церемонію одруження Маркл та онука королеви Єлизавети II на одному з місцевих австралійських телеканалів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекському Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Єлизавета II
Єлизавета II

Про це повідомляє TheSun.

Зокрема, видання відзначає, шо королеві Єлизаветі не надто сподобались забаганки Маркл відразу ж після весілля. Саме через це вона заборонила Меган носити предмети з коштовної королівської колекції, які раніше належали принцесі Діані.

Також Знай.ua писав про те, що у четвер, 4 квітня, три британських принца Чарльз і його сини Гаррі та Вільям вийшли у світ без дружин.