Поблизу Білого дому у Вашингтоні чоловік на електричному інвалідному візку підпалив свою куртку, його госпіталізували з травмами, які не загрожують життю.

Про це повідомляє Reuters.

Наразі вже відомо, що потерпілим виявився 57-річний активіст, який займається захистом прав виборців Даніель Кінгері.

Американські ЗМІ відзначають, що його вчинок найімовірніше пов'язаний з протестною демонстрацією, адже свій неоднозначний вчинок він записував на відео і не підкорявся законним вимогам Секретної служби, яка займається охороною президента Дональда Трампа.

фото з місця події

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У підсумку співробітникам спеціальної служби все ж вдалося загасити вогонь та надати чоловікові першу медичну допомогу. При цьому відомо, що внаслідок інциденту Секретна служба прийняла рішення перекрити всі навколишні дороги поблизу Білого Дому.

Варто нагадати, що перша леді США Меланія Трамп приміряла незвичайний весняний образ. Дружина Дональда Трампа вважається найстильнішою першою леді у світі. Модні експерти відзначають, що на публіці Меланія, за рідкісним винятком, з'являється у дуже елегантних і актуальних вбраннях.

А в четвер, 11 квітня, у Білому домі відбулася важлива подія - прибуло президентське подружжя Південної Кореї. На офіційну зустріч Мун Джеін і його дружиною Кім Джонсук Мелания Трамп вбралася у розкішне пальто Louis Vuitton в яскравому відтінку фуксії. Варто відзначити, що верхній одяг перша леді використовувала замість сукні.

Нагадаємо, доньку президента США Дональда Трампа Іванку Трамп порівняли з найкрасивішою княгинею світу, Грейс Келлі.

Як повідомляв "Знай.ua" у чинного президента США Дональд Трамп очікується поповнення в родині. Він стане дідом в десятий раз — у сина президента США Еріка незабаром народиться друга дитина.

Також "Знай.ua" писав, що Дональд Трамп виклав двохвилинний ролик на своїй сторінці в Twitter в рамках своєї передвиборчої кампанії до 2020 року, де порівняв себе з Бетменом, що вирішив врятувати світ від лиходіїв.

Порошенко в агонії, а Зеленський проводить неймовірну кампанію - Чаплига