У західних ЗМІ з'явилася інформація про те, що герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі стали батькам. Цей слух прокоментували у прес-службі королівської сім'ї. Передає Clutch.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Як відомо, з 19 березня королівська пара перестала з'являтися на публіці щоб підготуватися до народження первістка. Тому багато журналістів розповсюдили інформацію про те, що Меган Маркл і принц Гаррі стали батьками, але вирішили відтягнути момент оголошення новини публіці щоб вдосталь насолодитися першими днями після появи малюка.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Однак, видання Daily Mail опублікувало офіційну відповідь прес-служби британського королівського палацу, який спростував усі чутки про народження дитини у Меган Маркл і принца Гаррі. Як повідомив екс-прес-секретар королівської сім'ї Дікі Арбайтер, публіка дізнається про появу малюка на світ як тільки Меган Маркл народить. Поки що вагітність герцогині проходить за планом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Раніше повідомлялося, що дядько герцогині Сассекської Меган Маркл, Джозеф Джонсон, який працює художником, показав дитячі знімки племінниці, які раніше ще ніде не публікувалися.

Серед представлених фотографій Меган, є та перша, яка зроблена через кілька годин після її народження.

У той час, як ми бачили багато знімків молодий Меган з її батьком Томасом і близькими з його боку, ця колекція відкриває нове вікно у часи, які вона ділила зі своїми родичами по материнській лінії, особливо з її матір'ю Дорією і бабусею Джанетт Джонсон - жінками, які найбільше вплинули на неї.

"Мені здається, зараз саме слушний час, щоб світ побачив іншу сторону сім'ї Меган. І нехай всі вони помиряться і будуть приймати участь у житті одне одного", – сказав Джонсон.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон готується до коронації.

Раніше Знай.uа повідомляв, спливли скандальні факти про весілля Кейт Міддлтон.

Також Знай.uа писав, ясновидиця розповіла про любовний трикутник королівської сім'ї Міддлтон і принца Вільяма.