Улюблена донька президента США Дональда Трампа Іванка змінила діловий костюм на скромну сукню заради жителів Африки. Передає Clutch.

Іванка Трамп

У неділю, 14 квітня, Іванка Трамп з'явилася у аеропорту Вашингтона в жіночому образі, що чимось нагадує стиль представниць британської королівської сім'ї. У такому милому вбранні вона вирушила в робочу поїздку у столицю Ефіопії.

Іванка Трамп

Для зустрічі в Аддіс-Абеба Іванка вибрала просту блакитну сукню від бренду J. Crew, який любить Меган Маркл. У цілому модні критики відзначили, що такий образ цілком могла б надягти і сама герцогиня: скромну блакитна сукню з поясом, пов'язаним на талії. До сукні доymка президента США вирішила додати не звичайні туфлі, а зручні чорні балетки.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Іванка Трамп

Варто відзначити, що лук дуже підійшов Іванці, яку можна частіше побачити в відповідних до її статусу ділових костюмах. Незважаючи на те, що сукня виглядала дуже простою, вона ідеально підкреслила жіночну фігуру Трамп.

Іванка Трамп

Раніше повідомлялося, що доньку президента США Дональда Трампа Іванка Трамп порівняли з найкрасивішою княгинею світу, Грейс Келлі.

Іванка Трамп

Нещодавно Трамп вийшла на публіку у неймовірно світлому і жіночому образі. Донька президента з'явилася на порозі свого будинку в довгій білій сукні в бежевий горох, доповнивши лук замшевими черевиками у тон. Волосся красуня зібрала в пучок, додавши аксесуар у вигляді невеликих сережок.

Іванка Трамп

Варто відзначити, що модні експерти вважають, що образ Іванки схожий по стилю на американську акторку і дружину князя Монако Реньє III Грейс Келлі.

Нагадаємо, перша леді США Меланія Трамп приміряла незвичайний весняний образ.

Раніше Знай.uа повідомляв, у чинного президента США Дональд Трамп очікується поповнення в родині. Він стане дідом в десятий раз - у сина президента США Еріка скоро народиться друга дитина.

Також Знай.uа писав, улюблена донька Дональда Трампа вразила всіх цікавою деталлю свого життя.