Штаб національної безпеки Ізраїлю наполегливо рекомендує своїм громадянам негайно покинути Єгипет. Про це передає місцево видання Maariv.

За даними штабу, існує безпосередня загроза викрадення ізраїльських громадян, які відправилися відзначати в Єгипті релігійне свято Песах.

"Наші попередження просто ігнорують. Я бачив, що люди переходять кордон цілими сім'ями – з малолітніми дітьми, бабусями і дідусями. Я звертаюся до них з закликом: негайно покиньте Синай, не залишайтеся там, це небезпечно!" - заявив один з високопоставлених співробітників Управління по боротьбі з терором.

Раніше повідомлялося, що на Шрі-Ланці у двох церквах прогриміли потужні вибухи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наголошується, що вибухи були під час святкування Паски.

Перший вибух стався у церкві Святого Антонія у столиці Коломбо. Другий вибух прогримів в Катувапітії (район Катана).

Також, поліцейські повідомляють про вибухи в столичних готелях Shangri-La і Kingsbury.

За попередньою інформацією, у готелях стало жертвами 10 людей. Від вибухів у церкві поранено не менше 80.

Крім того, у мережі показали фото ймовірного терориста-смертника, який був винуватцем теракту на Шрі-Ланці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відомо, що вірогідним підривником-смертником був Захран Хашим. За наявною інформацією він не приховував свого захоплення терористичну діяльність ІДІЛ.

Більш того, вперше він спробував здійснити теракт ще 4 квітня, однак тоді йому це не вдалося.

Нагадаємо, у результаті серії вибухів на Шрі-Ланці в церквах кількість загиблих зросла до 262 осіб. Ейфелева вежа погасила вогні в пам'ять про жертв терактів.

Раніше Знай.ua повідомляв, у студії "Суспільного", де виступає Порошенко, повідомили про теракт.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, від поїздок у які країни краще відмовитися в 2019 році, оскільки вони можуть бути небезпечними для життя туристів.