Мешканці Канади стали знаменитостями в соціальній мережі Instagram завдяки своєму рохкаючому домашньому улюбленцю.

Коли Стів Дженкінс показав своєму партнеру Дереку Уолтеру маленького поросятка, той не дуже зрадів. Проте вихованець залишився у них на день-другий і вони так звикли до доброзичливої хрюші, що вже не хотіли з нею розлучатися. До того ж, ну скільки турботи знадобиться для цієї мікро-породи, думали співмешканці. Адже це майже як завести собаку.

Свинка Естер

Однак, через деякий час, хлопці почали сумніватися в тому, що це дійсно міні-порося, так як розміри тварини стрімко збільшувалися. Відкрив очі хлопцям ветеринар, який пояснив їм, що маленька Естер - це повноцінна свиня, яка скоро виросте.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Естер швидко набрала масу і стала 300-кілограмовою свинею. Але дуже незвичайною. Стів і Дерек створили улюблениці особистий аккаунт в соцмережі, на який підписано понад 517 тисяч користувачів. Дружелюбність і чарівність домашньої свині припали по душі інтернет-користувачам.

Естер зростала досить проблемним поросям: відкривала ящики шафи і навіть холодильник, щоб поласувати чим-небудь смачненьким.

Але, якщо її притискала природна потреба, то вона благополучно виходила на вулицю. Незважаючи на це, власники тваринки зрозуміли, що улюблениці досить тісно живеться в їх обителі. Незабаром вони знайшли невелику ферму, куди й переїхали. Там Естер отримала собі нових сільських друзів.

Естер з друзями

Щастя вихованця і її господарів не було меж, але, з часом, хлопці стали помічати за свинкою щось недобре. Обстеження показало, що у Естер рак. На щастя, волонтери допомогли зібрати необхідну суму на лікування - близько 650 тисяч доларів - і свинка вилікувалася, продовживши радувати своїх господарів.

Перетерпівши стільки негараздів Стів і Дерек видали книгу про «Диво-Свиню Естер», головною героїнею якої стала звичайно ж їхня улюблениця.

Нагадаємо, моторошні інциденти відбуваються в місті Сигуатепеке Гондурасу. Місцеві ЗМІ повідомляють про смерть двох людей в результаті нападу на них чупакабри.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі опублікували милу нарізку відеокадрів, на яких собаки зустрічають своїх господарів після довгої розлуки.

Також портал "Знай.ua" писав, що французький натураліст в Китаї отримав в подарунок шкуру невідомої тварини - панди. Велика панда або бамбуковий ведмідь - ссавець, батьківщиною якого є центральний Китай. Велика панда живе в гірських регіонах, таких як Сичуань і Тибет, і є вразливим видом.