У російській селі Пруддор був оштрафований пенсіонер на 5 тис рублів за те, що він полагодив розмиту дорогу.

Як наголошується в російських ЗМІ, пенсіонер Василь Ярков розклав дошки перед власним двором, оскільки його авто може застрягти під час проливних дощів у глибоких коліях на грунтовій дорозі.

А дідусь щодня повинен їздити в сусіднє село на лікування.

"Я вирішив полагодити дорогу, тому ще минулого тижня поклав в колії обапіл. Але це не сподобалося моєму сусіду, з яким у нас непрості відносини. І він поскаржився на мене в поліцію", - говорить 70-річний пенсіонер.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Російська поліція порахувала, що дідусь "створив перешкоди в дорожньому русі шляхом забруднення дорожнього покриття". Потім пенсіонера оштрафували.

Василь Ярков говорить, що має намір оскаржити штраф. У той же час у поліції кажуть, що старий ще легко відбувся, так як за подібне порушення вони могли б йому "впаяти" штраф у два рази більший.

Користувачі збентежені такими новинами і називають дії поліції неправомірними.

  • Дебілізм зашкалює...
  • Правильно. Бо не*... Держава сама вирішує, які дороги не будувати і не ремонтувати. Знайшовся, розумієш, розумник...
  • Не роби добра-не отримаєш зла. Стара приказка. Цікаво, що в світі аналоги їй є?
  • От і роби після цього щось хороше. Нам же депутати самі радили, якщо сніг не прибирають, виходьте з лопатами самі... Ага, стрьомно навіть дошки на бруд покласти, штраф випишуть. Шизофренія - хвороба 21 століття.
  • У Росії чиновники і самі нічого не роблять і іншим не дозволяють

Варто нагадати, що Незабаром власників автомобілів на іноземній реєстрації будуть штрафувати і конфіскувати машини. Почнеться це з 25 травня, коли в силу вступить закон про розмитнення "євроблях". При цьому багато водіїв не мають наміру платити.

Більшість "євробляхерів" встигли розмитнити свої авто до 22 лютого - в цей день закінчився пільговий режим.

Нагадаємо, Українців почнуть штрафувати за комуналку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українців змусять платити за викид сміття

Також "Знай.ua" писав про те, що Українців будуть карати за невиконання мовного закону