Улюблена донька американського президента Іванка Трамп трохи не розрахувала з вибором вбрання. Про це пише Clutch.

В понеділок, 3 червня, президент США Дональд Трамп і його перша леді прибули у Лондон, щоб провести ряд важливих переговорів і взяти участь в урочистих заходах присвячених 66-річчю коронації Єлизавети II. Разом з ним до столиці Великобританії прибула його улюблена дочка Іванка разом зі своїм чоловіком. Відразу ж після прибуття президентсье подружжя США відправилося у Букінгемський палац на зустріч з Єлизаветою II і її сином принцом Чарльзом. Там їх вже чекали гості, серед яких була Іванка.

Коли улюблена донька американського президента вийшла на балкон Букінгемського палацу, багато хто помітив, що крізь її білосніжний костюм, який складався з спідниці-плісе та сорочки з рукавами-воланами, була ультратонка нижня білизна, крізь яку виразно можна було розгледіти груди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ймовірно, при виборі свого комплекту 37-річна Іванка просто не надала значення обов'язковому дрес-коду, який не допускає використання занадто тонких тканин у гардеробі перших осіб держав, тому ця помилка може коштувати їй репутації. Цього від доньки американського президента ніхто не міг очікувати.

Нагадаємо, Іванка Трамп вийшла у світ у вбранні улюбленого бренду Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні.

Також Знай.uа писав, Іванка Трамп похвалилася осиною талією і красенем-чоловіком.