У місті Ліма, столиці Перу, легковик на повній швидкості врізалася у п'ятьох дітей, що стояли на пішохідному переході. За кермом сиділа вчителька.

Як видно на страшних кадрах, жінка за кермом виїжджає на перехрестя і відразу ж врізається у натовп малюків. Четверо з них виявилася учнями школи, що знаходиться біля дороги. Ще один - трирічний хлопчик, якого переводила через дорогу мама.

Всіх дітей госпіталізовано у важкому стані. На щастя, обійшлося без загиблих.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі покарали вбивцю і ґвалтівника 17-річної дівчини.

Раніше Знай.uа повідомляв, у вівторок, 4 червня, на вулиці Космічній у Дніпрі зіткнулися Volkswagen і Opel. З місця аварії пасажирку однієї з іномарок з травмою голови забрала швидка допомога.

Також Знай.uа писав, у реанімації київської лікарні №7 помер 5-річний Кирило Тлявов. Хлопчикові прострелили голову п'яні поліцейські, які стріляли по пляшках в Переяславі-Хмельницькому.