У четвер, 15 серпня, в мережі з'явилася жартівлива новина про те, що Словенія відправила послом у РФ відому дзюдоїстку, чемпіонку Європи 2003 року Рашу Сраку. Деякі українські ЗМІ взяли цю інформацію з ІА "Панорама", яке позиціонує себе як сатиричне видання.

У статті йдеться, що повідомлення про призначення Сраки послом у Росії нібито розміщено на сайті МЗС Словенії. В новини також наводиться коментар нібито міністра закордонних справ Словенії Душана Сральковича.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Раші дуже вдале ім'я — по-англійськи це слово перекладається як Росія. Крім того, у неї багато спільного з російськими політиками, що повинно допомогти їм налагодити тісний контакт", — зазначив "міністр".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До речі, Раша Срака дійсно є відомою спортсменкою, але міністр Сралькович вигаданий персонаж. Зараз МЗС Словенії очолює Миро Церар.

Нагадаємо, що послом Словенії в Росії залишається Бранко Раковець.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії.

Також портал Знай.uа писав, що СБУ передала Нідерландам матеріали справи за MH17.