В московському аеропорту Шереметьєво під час запуску двигуна у літака загорівся один з двигунів. Відповідне відео опублікували очевидці НП.

Як повідомляється, спалах стався під час зльоту, коли у літаку перебували пасажири. На щастя, співробітники авіакомпанії вчасно вжили заходів і благополучно зупинили літак. Поки що залишається невідомим, скільки людей знаходилося на борту і куди прямував Боїнг.

Нагадаємо, у четвер, 5 вересня, у Саратовській області військовий вертоліт Мі-8 здійснив жорстку посадку та спалахнув. Повідомляється, що ніхто тих, хто знаходився на борту не постраждав.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рівень концентрації вуглекислого газу в атмосфері досяг найвищої позначки за всю історію людства. Про це повідомив генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш на саміті "Великої сімки" в Біарріце.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, поблизу населеного пункту Подстепки Ставропольського району Самарської області легкомоторний літак Як-55 здійснив жорстку посадку і загорівся, загинув пілот.