7 квітня цього року раптово з життя пішла 16-річна британська актриса Майя-Лесія Нейлор. Тоді в ЗМІ повідомлялося про те, що у дівчини були проблеми зі здоров’ям, через які вона втратила свідомість, впала і більше не приходила до тями.

Зараз говорять про зовсім інші причини трагедії, основною версією є самогубство, - про це пише інтернет видання Politeka. Славу, 16-річній голлівудській актрисі принесла роль у фільмі “Хмарний атлас”.

Майа-Лесія Нейлор

Тільки через п’ять місяців розкрилася страшна правда про смерть юної красуні: насправді Майя-Лесія повісилася у себе вдома в Лондоні. Дівчина наклала на себе руки після сварки з батьками

Стала відома причина страшної трагедії – дівчина вирішила піти з життя після сварки з батьками на ґрунті поганих оцінок на шкільних іспитах. В якості покарання батьки не пустили юну актрису на вечірку з друзями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Майя-Лесія Нейлор

В результаті дівчина залишилася вдома дивитися фільм, у якому була сцена самогубства. Цей вечір став фатальним для всієї сім’ї. Майя-Лесія пішла до себе в кімнату, де і вчинила самогубство. Її тіло виявила мати Зіна вже зранку.

Нагадаємо, раніше Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт розповіла про біду в родині

Також "Знай.ua" писав, що глядачі більше не побачать Спайдермена у фільмах про месників