Екс-президента США Джиммі Картера госпіталізували. Як повідомляють місцеві ЗМІ, політик отримав травму через падіння у власному будинку і доставлений в медичний центр Phoebe Sumter. Про це передає Reuters.

39-й президент США, за словами близьких, отримав "невеликий перелом кісток тазу". 95-річний Картер знаходиться в хорошому стані і зберігає оптимізм.

Як відомо, нещодавно Джиммі Картер вже отримував подібну травму. У травні поточного року він зламав стегно і переніс серйозну операцію.

На посту президента США він перебував з 1977 по 1981 рік. У 2019 рік Картер побив рекорд як головний довгожитель серед усіх американських президентів. Він продовжує активно працювати. Так, під час роботи над проектом "Місце існування для людства" в Канаді кілька років тому він отримав зневоднення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дубілет попередив українців про масові скорочення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська відзначилася стильним чином на інтронізації імператора Японії.

Також портал Знай.ua писав, імператор Японії в компанії Зеленського та першої леді України зійшов на престол.