Життя Фредді Фиггерса почалося з темної сторінки. Коли в 1989 році у Флориді хлопчик з'явився на світ, мати покинула його в сміттєвому баку. Недолуга матуся навіть і уявити не могла, ким стане її нелюбимий син в майбутньому. А хлопець став справжнім мільйонером, пише World Of Buzz.

Незабаром Фредді Фиггерсу підібрали нову люблячу сім'ю, яка обожнювала хлопчика. Однак його дитинство було по-справжньому важким. Коли знайомі Фредді дізналися, що його знайшли в сміттєвому баку, до нього міцно прикріпився ярлик покидька. І це страшно засмучувало його.

Зі сльозами на очах Фиггерс пригадав відчуття сорому і суму, коли батьки розкрили йому всю правду...

На 9 років, прийомний батько подарував хлопчику комп'ютер. І це було неймовірним поштовхом. Завдяки подарунку хлопчик зрозумів, що хоче пов'язати своє життя з технологіями.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

У 13 років Фредді самостійно направляв комп'ютери по всьому місту, а в 15 започаткував власну компанію, що займається ремонтом складної техніки.

За кілька років хлопець винайшов GPS-трекер, який вставляється в черевики. Ця інноваційна технологія виявилася затребуваною на ринку, щасливчик отримав за неї 2,2 мільйона доларів.

Зараз Фредді глава великої телекомунікаційної компанії Figgers Wireless. Вартість фірми складає понад 62 мільйона доларів!

Крім того, чоловік заснував власний благодійний фонд The Figgers Foundation, названий на честь батьків. Адже, на думку бізнесмена, без них він був би ніким.

Нагадаємо, Росія перетворилася на "фабрику китайців": як та скільки заробляють на сурогатному материнстві у сусідній країні.

Також "Знай.ua" писав, що створено універсальний засіб від старості, запускають просто в мозок: подробиці революційного відкриття.