Варто нагадати нашим читачам, що в середині березня 2020 року в засобах масової інформації повідомили, що в океані самоізолювався круїзний лайнер Magnifica.

Відомо, що сучасний "Ковчег Ноя" відправився в круїз ще 5 січня, а потім заходив до портів, де випадків зараження на коронавірус не було - на островах Кука, острів Пасхи, Таїті і в Новій Зеландії. Про цю історію нагадують американські ЗМІ.

Лайнер MSC Magnifica, фото CruiseTips
Лайнер MSC Magnifica, фото CruiseTips

За неймовірним збігом обставин лайнер обходив небезпечні зони, і до моменту, коли кількість випадків зараження у світі різко зросла, стало зрозуміло, що на дрейфуючому в океані лайнері хворих немає. І якщо не покидати корабель, то всі пасажири перебуватимуть в безпеці.

Лайнер MSC Magnifica, фото CruiseTips
Лайнер MSC Magnifica, фото CruiseTips

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За інформацією журналістів, на борту перебувало 2200 осіб. У якийсь момент капітан корабля вирішив залишатися в плаванні до 1 травня 2020 року. Однак планам не судилося збутися.

Компанія зізналася, що не знайшла можливих способів продовжити круїз. Екіпажу довелося запропонувати всім бажаючим висадитися в Сіднеї, їм виплатять компенсації і куплять квитки додому. А от іншим запропонували ще 20 днів пливти у безпеці до ОАЕ і висадитися вже в Дубаї.

При цьому, якщо пасажир вийшов в Сіднеї, то назад на борт корабля його вже не пустять. З 2200 1800 пасажирів залишилися на борту, щоб через весь Індійський океан добратися до Дубаю, а звідти вже відправитися додому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принесли коронавірус в свої міста - Бутусов повідомив про чиновників, які разом із Шаховим розважилися в Куршевелі.

Як повідомляв Знай.uа надзвичайний стан в дії: у Києві автомобілі з гучномовцями розганяють людей по домівках.

Знай.uа писав, українцям перерахують пенсії, але пощастить не всім - хто заробить на карантині.