Шоумен та відомий телеведучий Сергій Притула заявив, що йде в політику. Він балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах від партії співака Святослава Вакарчука "Голос". Притула прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона ж в ролику розповідає: "За ці секунди ще двоє людей покинули країну" (пародіює голос Тимошенко). Та твою ма*ь, а ти, перепрошую, що робила 22 роки? Чи не ти була при владі? Чи не ти була прем'єром? Яку ще повноту влади тобі треба було дати? Президентом?" - розпалився Притула.

За його словами, якби він тоді на дебатах з Тимошенко був замість Вакарчука, то після запитання про ціну на газ подзвонив би запитати у своєї мами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула

"Юлія Володимирівна як ніхто інший знає, скільки коштує газ. Тому що її газові угоди ми відхаркували ще недавно", - жорстко зазначив новостворений політик.

При цьому Притула погодився, що Вакарчук виглядав смішно, коли приклав палець до лоба, вдаючи, що намагається згадати сцену.

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського: "Тільки ще на акордеоні не зіграла".