Ведучий програми «Гроші» і креативний продюсер відразу декількох програм на каналі «1+1» журналіст Олександр Дубинський відреагував на коментар нардепа Ірини Луценко про те, що в розслідуванні журналістів про розпил оборонної промисловості України президентом Петром Порошенком і його друзями "чітко простежується замовлення Путіна".

Ирина Луценко заявила, что в расследовании журналистов о распиле оборонки "четко прослеживается заказ Путина". То...

Geplaatst door Олександр Дубінський op Zondag 3 maart 2019

Луценко мала на увазі саму роботу журналістів, проте Дубинський дотепно відповів на випад політика.

"тобто, Путін замовляв Порошенко розкрадати українську армію?

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Охоче вірю.

До речі, з замовленням Петро Олексійович впорався", - написав журналіст.

Нагадаємо, раніше ми писали, що розслідуванні "Бігус-інфо" не вистачає доказової бази. Експерти засумнівалися в правдивості скандального сюжету про Укроборонпромі.

Вихід сюжету Дениса Бігуса про корупцію в “Укроборонпромі” прогнозовано викликав ефект вибуху бомби. Експерти розділилися в думках: кому ж вигідний цей скандал і хто його ініціював?

За словами автора сюжету, журналіста-розслідувача Дениса Бігуса, вихід сюжету за місяць до першого туру голосування — це збіг. У коментарях для "Радіо Свобода" він стверджує, що цей сюжет не встигли підготувати "до початку нового сезону", і випустили тільки зараз 25 лютого.

Журналіст телеканалу ZIK Олексій Братущак був звільнений з посади через співпраці власником каналу ZIK Петром Димінським і оточенням Петра Порошенка.