У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон у приміщенні Kyiv Food Market, де в рамках відповіді на питання про величезний рівень міграції з України аннонсував можливість отримання подвійного громадянства. Так, законно мати два громадянства зможуть етнічні українці, які проживають в інших країнах.

Так, за словами Зеленського, останнім часом ситуація з тотальним виїздом з України покращилася. Потім він поділився ініціативою МЗС про громадянство.

"Ми вже практично вибудували структуру як дати етнічним українцям, які живуть в будь-яких країнах світу, можливість стати частково громадянами України. Тобто дати їм можливість дати громадянство. Головною проблемою було те, що вони хочуть залишитись громадянами тих країн. Тобто вже зараз продумана ця конструкція", - сказав президент.

Гарант наголосив, що влада має намір боротися з міграцією.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, прес-марафон Зеленського встановив світовий рекорд.

Також Знай.ua писав, таємнича жінка зірвала конференцію Зеленського.